De kostenmonitor

Big data gebruiken om meer grip te krijgen op uw gebouwen, Qur+ maakt het mogelijk!  

Qur+ is een online managementsysteem voor beheer, onderhoud en aanbestedingen. In Qur+ staat onderhand meer dan 3 miljoen vierkante meter gebouwoppervlak van allerlei soorten gebouwen. Denk bijvoorbeeld aan ziekenhuizen, zorginstellingen, onderwijsinstellingen of overheidsgebouwen

Door de jaren heen zijn voor al deze gebouwen verschillende meerjaren onderhoudsplannen opgesteld en eventueel bijgesteld. Al deze onderhoudsplannen zijn vastgelegd in Qur+. Daarnaast worden er zeer regelmatig aanbestedingen vanuit het systeem gedaan. Door het dagelijks gebruik van bijvoorbeeld de workflow en meldingen module verzamelt Qur+ een enorme hoeveelheid data.

Bij Quadrance beseffen wij ons dat dit zeer waardevolle data is. Niet alleen voor onszelf en onze klanten maar eigenlijk voor de hele sector. Daarom hebben wij met behulp van de data uit Qur+ de kostenmonitor opgesteld. De kostenmonitor geeft op hoofdlijn inzicht in de kosten voor zowel het jaarlijks- als meerjaren onderhoud en kan daardoor als een soort van benchmark worden gebruikt. Het geeft u inzicht in de kosten van het structurele onderhoud.  

Benieuwd wat uw gebouwen mogen kosten? Probeer de kostenmonitor en kom erachter!

frank

Heeft u vragen?

Rick helpt u graag verder Neem contact op

 

De persoonlijke aanpak van Quadrance

Gebouwzorg draait om kennis, kunde en kostenbeheersing. Om risicobeheersing en een duurzame blik. Maar bovenal om mensen. De gebruikers van een gebouw. Als marktleiders in beheer en onderhoud, realiseren we ons dat als geen ander.

header-persoon
quote

Door big data in te zetten worden mogelijke besparingen gevonden."

Vragen? Stuur een appje!