Gebouwbeheer

Effectief gebouwbeheer is een vak apart! Want geef toe: het valt niet altijd mee om het overzicht en de regie te houden over de prestaties van uw gebouw. Wij helpen u graag op het gebied van gebouwbeheer. Dit doen wij door u te ondersteunen met uw gebouwbeheer en u te adviseren zodat u beslissingen kunt nemen die efficiënt zijn en geld besparen. Wij maken complex gebouwbeheer beheersbaar voor onze klanten!

Gebouwbeheer voor elke branche

Het beheren van gebouwen maakt deel uit van het facility management. Gebouwbeheer betreft de volledige monitoring, beoordeling, uitvoering en de optimalisatie van de processen en diensten van gebouwen. Daarbij kunt u denken aan het technisch beheer, infrastructureel beheer, terreinbeheer en administratief beheer. Gebouwbeheer is dan ook zeer complex en veelomvattend.

Iedere organisatie of gebouweigenaar wil een duurzaam, comfortabel en veilig gebouw met uitstekende communicatiemogelijkheden. Om dit te realiseren, moeten bijvoorbeeld alle technische installaties in topconditie zijn. Daar is zowel overzicht als inzicht voor benodigd. Efficiënt en toekomstgericht gebouwbeheer is daarom essentieel. Grote organisatie hebben niet voor niets een gebouwbeheerder die er zorg voor draagt dat een gebouw aan alle eisen voldoet en toekomstbestendig is. Daarnaast ligt het gebouwbeheer over het algemeen vast in een meerjaren onderhoudsplan (MJOP).

Gebouwbeheer door Quadrance

Uw gebouwbeheer kunt u voortaan met een gerust hart aan ons overlaten. Wij houden het onderhoud van uw vastgoed en installaties op peil en zorgen voor een veilige omgeving. Als beheerder van uw gebouwen zetten we onze technische kennis en kunde non-stop in en kijken we waar en hoe we het facilitaire proces kunnen verbeteren. Wij maken complex gebouwbeheer overzichtelijk en beheersbaar.

Voor zowel gebouwbeheer als strategisch vastgoedbeheer bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u verbouwplannen of kiest u juist voor nieuwbouw? Wilt u verduurzamen of bent u benieuwd welke energiezuinige maatregelen u kunt treffen? Wilt u inzicht in de conditiescore van uw gebouw of installaties? Dit zijn allemaal gebouwbeheer vraagstukken waar wij u bij kunnen helpen.

Nieuwsgierig hoe u uw gebouwbeheer kunt optimaliseren en uw vastgoedportefeuille maximaal kunt laten renderen? We adviseren u graag! 

Neem contact op voor vragen of informatie

frank

Heeft u vragen?

Rick helpt u graag verder Neem contact op

De persoonlijke aanpak van Quadrance

Gebouwbeheer draait om kennis, kunde en kostenbeheersing. Om risicobeheersing en een duurzame blik. Maar bovenal om mensen. De gebruikers van een gebouw. Als marktleiders in beheer en onderhoud, realiseren we ons dat als geen ander.

header-persoon
quote

Snijden in onderhoud kost kapitalen"

Vragen? Stuur een appje!