Uw gebouwbeheer in control bij Quadrance!

Wat valt er onder gebouwbeheer?

Bij Quadrance streven wij er naar om het gebouwbeheer gezamenlijk met de opdrachtgever naar een hoger niveau te brengen. Dit doen we door efficiënte inzet van mensen en producten. Het beheer van gebouwen hebben wij opgebouwd uit een aantal bouwstenen.

  • Gebouwbeheer +1: Inzicht in onderhoud
  • Gebouwbeheer +2: Grip op beheer
  • Gebouwbeheer +3: Optimaal beheer en inzicht

Inzicht in onderhoud

Gebouwbeheer bestaat uit veel verschillende aspecten. Het inzicht krijgen in onderhoud is één van de eerste stappen bij goed gebouwbeheer. Welk onderhoud moet uitgevoerd worden en welke financiële middelen zijn hiervoor benodigd? Een onderhoudsplan vormt de basis voor de financiële begroting, voor een overzicht van de uit te voeren projecten en geeft inzicht of het gebouw voldoet aan alle wet- en regelgevingen.

Grip krijgen op het beheer van gebouwen

Als inzicht in onderhoud verkregen is dient de uitvoering van het onderhoud geborgd te worden. Met beheer+ wordt de voortgang van de onderhoudstaken getoetst. Dit doen wij in Qur+ rechtstreeks vanuit het onderhoudsplan. De onderhoudspartijen geven aan welk onderhoud is uitgevoerd en koppelen opmerkingen terug. Is het onderhoud goed uitgevoerd? Dan wordt dit direct bijgewerkt in het onderhoudsplan en is de uitvoeringsplanning altijd actueel. Met interactieve dashboards geeft Qur+ de opdrachtgever live inzicht in de stand van afgesproken KPI’s met de uitvoerende partijen. Dit resulteert in een doorlopende leveranciersbeoordeling waar beide partijen profijt van hebben.

Optimaal beheer en inzicht

Naast alle preventieve onderhoudstaken is het ook belangrijk snel en adequaat te reageren op storingen en correctieve meldingen. Goede afspraken met contractpartijen helpt hierbij enorm, kennis bij het meldpunt en het snel reageren ontzorgt u als organisatie. Met Qur+ worden de storingen opgepakt en doorgezet naar de partijen. De meldingendata worden automatisch opgeslagen waarbij dashboards weer inzicht geven in de voortgang van correctief onderhoud. Met KPI’s wordt hier inzichtelijk gemaakt wat de doorlooptijd is van een storing, hoeveel storingen er voor komen en op welke elementen in het gebouw storingen voorkomen. Inzicht in correctief zorgt voor een verbeterd onderhoudsplan preventief! Quadrance kan het volledige beheer op zich nemen. Benieuwd naar de mogelijkheden hierin?

Neem contact op voor vragen of informatie

Gebouwbeheer in verschillende stappen
frank

Heeft u vragen?

Rick helpt u graag verder Neem contact op

De persoonlijke aanpak van Quadrance

Gebouwzorg draait om kennis, kunde en kostenbeheersing. Om risicobeheersing en een duurzame blik. Maar bovenal om mensen. De gebruikers van een gebouw. Als marktleiders in beheer en onderhoud, realiseren we ons dat als geen ander.

header-persoon
quote

Vertrouwd partnerschap met een kritische, transparante blik."

Vragen? Stuur een appje!