Beheer+

Heeft u behoefte aan aanvullende kennis rondom onderhoud en exploitatie? Op zoek naar iemand die de regie neemt in uw beheer- en onderhoudstaken? Ontbreekt het u aan tijd bij die ene aanbesteding? Wij helpen u graag uit de brand!

Quadrance levert specialisten die u tijdelijk kunt inhuren, zoals een facilitair manager, hoofd technische dienst of projectmanager voor onderhoud en renovatieprojecten. Naast het leiding geven aan uw technische of facilitaire dienst, kunnen onze consultants ook een onderhoudsstrategie voor u ontwikkelen. Daarnaast zijn onze mensen zeer ervaren in transitiemanagement en coachingstrajecten.

Op basis van interim-management en Managing Partnerschap, bieden we concrete oplossingen voor kwaliteitsborging, prestatiemetingen, contractontwikkeling en de aanbesteding van onderhoud. Directe kennis op de werkvloer. Een frisse blik. Net zolang dat nodig is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem hier contact op. 

frank

Heeft u vragen?

Rick helpt u graag verder Neem contact op

De persoonlijke aanpak van Quadrance

Gebouwzorg draait om kennis, kunde en kostenbeheersing. Om risicobeheersing en een duurzame blik. Maar bovenal om mensen. De gebruikers van een gebouw. Als marktleiders in beheer en onderhoud, realiseren we ons dat als geen ander.

header-persoon
quote

Vertrouwd partnerschap met een kritische, transparante blik."

Vragen? Stuur een appje!