Cijfers
  • Onderhoudsplannen

    483 gebouwen

  • Aantal m2 onderhoudsplannen

    964.611 m2

Betaalbare huisvesting en meer focus voor zorg

Zorginstellingen hebben steeds meer te maken met een toenemende prijsdruk. Dit gaat gepaard met de druk van een continue kwaliteitsborging en een tekort aan technisch technisch middle-management. Daarnaast heft men binnen de sector te maken met nieuwe eisen rondom efficiency en transparantie.

Zorginstellingen hebben te maken met een sector die continu aan verandering onderhevig is. Al deze ontwikkelingen in de zorg vragen om een strategisch antwoord op duurzame huisvesting. Daarbij is het van belang dat er kritisch naar het gebouwbeheer wordt gekeken en er een duidelijke toekomstvisie wordt opgesteld. Quadrance is al jarenlang actief in de zorgsector. Wij kunnen ons met recht een echte specialist in de zorgsector noemen en verstaan de kunst van kostenbeheersing en kostenbesparing als geen ander.

Wij weten als geen ander dat een prettige omgeving invloed heeft op de gezondheid en het welbevinden van elk mens. Bovendien loopt het ziekteverzuim terug als medewerkers hun werk in een veilige omgeving kunnen uitvoeren. Daarnaast draagt dit bij aan een prettige werkomgeving en het plezier van de medewerkers. Iedereen is dus gebaat bij een goed functionerende huisvesting. Maar die huisvesting moet uiteraard wel betaalbaar blijven! Goed gebouwbeheer en een gedegen meerjaren onderhoudsplan is dus essentieel voor zorginstellingen.

Zonder een duidelijke en doordachte strategie met betrekking tot gebouwbeheer is er geen resultaat. Daarom gaan wij met onze opdrachtgevers in gesprek om de doelstellingen te achterhalen. Op basis van deze doelstellingen komen we met een transparante en concrete aanpak voor het onderhoud en beheer van uw gebouwen. Met behulp van een meerjarenonderhoudsplan geven wij u inzicht in uw investeringen voor vervangend onderhoud in de toekomst, jaarlijks terugkerende kosten voor preventief onderhoud, wettelijke verplichtingen en arbeidslast voor de technische dienst.

Online beheersysteem Qur

Van zorgprocessen tot aanbestedingen en opleidingen: Qur+ standaardiseert en borgt al uw bedrijfsdata vanuit één centraal systeem. Dit maakt het mogelijk om producten en diensten binnen de zorgsector uit te wisselen en methoden en resultaten onderling te vergelijken. Het resultaat? Schaalvoordeel, kennisuitwisseling én een hogere arbeidsefficiency. Dat is nu de kracht van standaardisatie!

Live demo QUR+ aanvragen

Kennisborging en opleiding

In de loop der jaren zijn binnen de zorgmuren vaak allerlei systemen aan elkaar geknoopt; luchtbehandelingsbuizen, stroomkabels en koel- en luchtbehandelingssystemen. De mensen die in deze ontwikkeling zijn meegegroeid, hebben deze uitbreiding vaak prima in hun hoofd, maar helaas niet op papier. Samen met uw medewerkers, helpen we deze kennis vast te leggen en toegankelijk te maken voor collega’s. Daarnaast leiden we mensen op.

Referenties

Noorderboog
GGZ Centraal
Zorggroep Noorderbreedte
Roessingh
Vanboeijen
ZorgSaam Zeeuws0Vlaanderen

De persoonlijke aanpak van Quadrance

Gebouwzorg draait om kennis, kunde en kostenbeheersing. Om risicobeheersing en een duurzame blik. Maar bovenal om mensen. De gebruikers van een gebouw. Als marktleiders in beheer en onderhoud, realiseren we ons dat als geen ander.

header-persoon
quote

Strategische, doelgerichte oplossingen met zorg samengesteld."

Vragen? Stuur een appje!